THE COMEDIANS

thecomedians_900px

The Comedians on järisyttävän huikea cover-bändi, jonka tähtinä loistavat neljä kärkitason koomikkoa: solistina Sami Hedberg, rummuissa Niko Kivelä, kitarassa Jacke Björklund ja bassossa Mika Eirtovaara.

Sami Hedberg
Kokovartalomiehenäkin tunnettu Sami Hedberg luovuttaa taipuisan äänensä bändille. Funkkia, rokkia ja poppia tykittävä solisti laulaa yleisön viihdyksiin keuhkojensa täydeltä. Hedberg ottaa lavan haltuunsa, eikä jätä ketään kylmäksi.

Niko Kivelä
Stand uppia, radiojuontoa, teatteria ja niin edelleen… Niko Kivelä on monipuolinen viihdyttäjä. Luokioiästä lähtien rumpuja soittanut Kivelä pitää bändin rytmissä. Nikon kiihkeätä paukutusta kuunnellessa viihtyy varmasti.

Mika Eirtovaara
The one, the only, the original Eirtovaara. Espoossa syntynyt mies on yksi suomalaisen stand upin alkutekijöistä. The Comedians bändissä raivopää rämpyttelee bassollaan syviä rytmejä aamun pikkutunneille saakka.

Jacke Björklund
Bändissä kitaraa revittelevä mies on tullut yleisölle tutuksi niin tv:stä kuin stand up -lavoilta. Yksi suomenruotsalaisen stand up-koomikkovähemmistön pitkäaikai- simmista edustajista. Björklund on tahkonut yleisöstä nauruja jo toistakymmentä vuotta.

VARAUKSET

Tai soittamalla Lehtimäen Matkoille puh 0207 509 509

lehtimaki2
sr_logo2