MATKAINFO

PÄIVÄ 1

15.15-17.30  Lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaali II-kerros

17.30 Laivaan nousu

18.30 m/s Europa lähtee

22.00 Saapuminen Tallinnaan, ei maihinnousua illalla

PÄIVÄ 2

8.00-12.00  Maihin- ja laivaan nousu Tallinnassa. Laivalla on oltava takaisin viimeistään klo 12:00.

12.30 Laiva lähtee Tallinnasta

16.00 Saapuminen Helsinkiin

(kellonajat sitoumuksetta)

MAIHINNOUSUKORTTIEN JAKO

Tilaaja noutaa kaikkien liput. Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkospisteisiin, Helsingissä Länsisatama 1.terminaali 2. kerros klo 15.15–17:30

MATKA-ASIAKIRJAT JA IKÄRAJA

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä kuvallinen henkilökortti. Risteilyllä on 18 v ikäraja (varustamon asettama ikäraja).

Viro on EU:n puheenjohtajamaa vuoden 2017 loppuun saakka. Maan viranomaiset kiinnittävät erityistä huomiota voimassaoleviin matkustusasiakirjoihin. Tallink Siljan lähtöselvitys tarkistaa Helsingin satamassa Viroon matkustavien matkustajien matkustusasiakirjat.

Pyydämme ryhmänjohtajia varmistamaan ja muistuttamaan ryhmän jäseniä, että jokaisella tulee olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja. Jos matkustajalla ei ole matkustusasiakirjaa, emme voi luovuttaa hänelle maihinnousukorttia emmekä palauttaa rahaa käyttämättömistä matkalipuista.

LIITYNTÄKULJETUKSET

Saavuthan lähtöpysäkille viimeistään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa! Bussikuljetuksien toteutuminen edellyttää minimimäärää matkustajia, mikäli joku linjoista ei toteudu, ilmoitamme siitä 21 vrk ennen lähtöä. Emme voi taata eri pysäkeiltä nousevia samaan bussiin. Mahdollinen kuljetuksen peruuntuminen ei oikeuta risteilyn peruuttamiseen ilman peruutuskuluja. Bussien kantavuussääntöjen takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja tuliaisten kokonaismääräksi 20 kg/matkustaja.

MATKAN MAKSAMINEN

Laskun maksamalla sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista, vaan peruutus on tehtävä suoraan Lehtimäki Matkoille matkat@lehtimakigroup.fi tai puh. 0207 509 509. HUOM! MUISTA OTTAA SATAMAAN MUKAAN KUITIT MAKSUISTA JA VARAUSERITTELY. Mikäli olet tehnyt varaukseen viime hetken muutoksia, ota mukaan myös kuitti muutoskulun maksusta, tai varaa tasaraha maksamiseen, 10 euroa (ei korttimaksuja).

PALVELUMAKSU

Jos risteilijä tekee varauksen toimistolta puhelimitse, henkilökohtaisesti paikan päällä käymällä tai sähköpostitse perimme 10 euron palvelumaksun. Jos varaukseen tehdään muutoksia, perimme 10 euron muutoskulumaksun/muutos.

PERUUTUSEHDOT

Risteilyllä noudatetaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Lehtimäki Matkojen omia erityisehtoja (alla), jotka ovat myös nähtävissä sivustolla www.vadelmavene.fi.  Asiakkaan peruuttaessa matkavarauksensa katsotaan peruutusajankohdaksi se hetki jolloin saamme tiedon peruutuksesta. Peruutuksen vastaanottopäiväksi hyväksytään vain arkipäivät (maanantai-perjantai) toimiston aukioloaikana klo 9.00 – 17.00.

Maksettua tilausta ei voi peruuttaa, mutta matkustajan nimen voi vaihtaa:
– 0 eurolla kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille viimeistään pe 20.10.2017 klo 17.00 mennessä

– 20 euron palvelumaksulla kun ilmoitus tehdään pe 20.10.2017 klo 17.00 jälkeen tai viimeistään terminaalissa lähtöpäivänä klo 15.15–17.30.
– HUOM! Muista ottaa satamaan mukaan kuitti muutoskulumaksusta tai varata tasaraha sen maksamiseksi (ei korttimaksuja).
– Sairastapauksissa ota yhteys välittömästi Lehtimäki Matkojen myyntipalveluun. Lääkärintodistusta vastaan peritään 20 euron peruutuskulumaksu sekä 10 euron toimistokulu.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista.

MUUT EHDOT

–     H & H Show Cruise OY, Silja Line ja Lehtimäki Matkat pidättävät oikeuden muutoksiin.

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ

Lehtimäen Matkat Oy, Kukkastie 5, 15560 Nastola. Lehtimäki Matkat on Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja SMALin jäsen (35606).

Lehtimäki Matkojen Kuluttajavirastonumero on 4227/03/MjMv.

VARAUKSET

Tai soittamalla Lehtimäen Matkoille puh 0207 509 509

lehtimaki2
sr_logo2