MATKAINFO

VADELMAVENE 2019

BALTIC PRINSESS 7.12.2019 | TURKU

PÄIVÄ 1 7.12.2019

17.00-18.45 Lähtöselvitys Turku, Silja terminaali

19.30 Baltic Princess-laiva lähtee Turusta

PÄIVÄ 2 8.12.2019

06.10 Saapuminen Tukholmaan

07.10 Lähtö Tukholmasta 

18.30 Saapuminen Turkuun

(kellonajat sitoumuksetta)

MAIHINNOUSUKORTTIEN JAKO

Tilaaja noutaa kaikkien liput. Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkospisteisiin, Turussa, Silja terminaali klo 17.00-18.45

MATKA-ASIAKIRJAT JA IKÄRAJA

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä kuvallinen henkilökortti tai ajokortti.

Risteilyllä on 18 vuoden ikäraja(varustamon asettama ikäraja). Alle 18-vuotias voi matkustaa ainoastaan oman huoltajan kanssa samassa hytissä.

Pyydämme ryhmänjohtajia varmistamaan ja muistuttamaan ryhmän jäseniä, että jokaisella tulee olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja. Jos matkustajalla ei ole matkustusasiakirjaa, emme voi luovuttaa hänelle maihinnousukorttia, emmekä palauttaa rahaa käyttämättömistä matkalipuista.

LIITYNTÄKULJETUKSET

Saavuthan lähtöpysäkille viimeistään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa!

Bussikuljetuksien toteutuminen edellyttää minimimäärää matkustajia. Mikäli joku linjoista ei toteudu, ilmoitamme siitä 21 vrk ennen lähtöä. Emme voi taata eri pysäkeiltä nousevia samaan bussiin.

Mahdollinen kuljetuksen peruuntuminen ei oikeuta risteilyn peruuttamiseen ilman peruutuskuluja. Bussien kantavuussääntöjen takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja tuliaisten kokonaismääräksi 20 kg/matkustaja.

MATKAN MAKSAMINEN

Laskun maksamalla sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista, vaan peruutus on tehtävä suoraan Lehtimäki Matkoille matkat@lehtimakigroup.fi tai puh. 0207 509 509 ma-pe 09.00-16.00 välisenä aikana.

HUOM! MUISTA OTTAA SATAMAAN MUKAAN KUITIT MAKSUISTA JA VARAUSERITTELY.

MAKSUEHDOT

Lehtimäki Matkojen kautta tehdyissä Vadelmavene-risteilyvarauksissa varausmaksu on 50 eur/henkilö erääntyen 7 vrk varauksesta.
Internetin kautta tehdyissä varauksissa varausmaksu erääntyy heti. Loppumaksu erääntyy 23.10.2019 tai jos varaus tehdään myöhemmin kuin 23.10. erääntyy koko summa heti.

PERUUTUSEHDOT

Risteilyllä noudatetaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Lehtimäki Matkojen omia erityisehtoja (alla), 

Asiakkaan peruuttaessa matkavarauksensa katsotaan peruutusajankohdaksi se hetki jolloin saamme tiedon peruutuksesta. Peruutuksen vastaanottopäiväksi hyväksytään vain arkipäivät (maanantai-perjantai) toimiston aukioloaikana klo 9.00 – 16.00.

PERUUSTUSEHDOT

23.10.2019 mennessä tehty peruutus, kulu 50 eur/henkilö
24.10.-7.11. välillä tehdyssä peruutuksessa, kulu 75% matkan kokonaishinnasta ml. liityntäkuljetuksen osuus
8.11. ja sen jälkeen tehdyssä peruutuksessa, kulu 100% matkan kokonaishinnasta ml. liityntäkuljetuksen ja aterioiden osuudet
Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 10 eur

Peruutus lääkärintodistuksella, kulu 50 eur/henkilö edellyttäen, että peruutus tehdään aina ennen risteilyn lähtöä.

Lääkärintodistus pitää toimittaa viikon sisällä risteilystä Lehtimäki Matkoille.

Kaikkiin yllämainittuihin peruutuksiin lisätään 10 eur palvelumaksu.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista.

MUUT EHDOT

–     H & H Show Cruise Oy , Tallink Silja ja Lehtimäki Matkat pidättävät oikeuden muutoksiin.

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ

Lehtimäen Matkat Oy, Kukkastie 5, 15560 Nastola. Lehtimäki Matkat on Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja SMALin jäsen (35606).

Lehtimäki Matkojen Kuluttajavirastonumero on 4227/03/MjMv.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Personal Information given to the travel agency shall be processed in accordance the EU General Data Protection Directive (679/2016).

Personal Information provided by the client may be given to our partners in arranging the travel and other services and also to relevant officials and authorities. Personal Information of the client may be transferred and processed outside the EU/EEA area.